wait

Verzekeringen en diensten

De bijkomende verzekeringen en diensten* laten u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Vrijwel alle verzekeringen en hulpdiensten zijn kosteloos voor u beschikbaar. Zo zijn vrijwel alle aankopen verzekerd en biedt ICS u aanvullende verzekeringen en reisdiensten in geval van calamiteiten.

Direct aanvragen

De voordelen van de bijkomende verzekeringen en diensten

Aankoopverzekering*

Vrijwel alle producten die u betaalt met uw zakelijke creditcard zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen gratis verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging.
Dus laat u die net gekochte laptop per ongeluk vallen, dan kunt u door deze gratis Aankoopverzekering het aankoopbedrag terugkrijgen.

* Bekijk de Algemene Voorwaarden

Onrechtmatig gebruik*

Bij bedrijven met meerdere Cards kan het voorkomen dat een medewerker onrechtmatig gebruik maakt van zijn of haar Mastercard. Met de Ongeoorloofd Gebruik verzekering bent u als bedrijf verzekerd tegen dit risico. Deze verzekering is gratis bij de Mastercard Corporate. Bij afname van de Mastercard Business is de verzekering optioneel en kost € 2,50 per Card.

* Bekijk de Voorwaarden Verzekering Ongeoorloofd Gebruik

Aanvullende reisverzekering

Tijdens zakelijke reizen die u boekt met uw zakelijke Mastercard bent u aanvullend verzekerd tegen ongevallen. Deze gratis extra service heet ICS Safeguard Insurance en vergoedt bij lijnvluchten ook vertraging van uw vlucht of uw bagage.

* Bekijk de Voorwaarden Safeguard Insurance & Support. Meer algemene informatie vindt u in de brochure Productwijzer Reis-en Annuleringsverzekering van het Verbond van Verzekeraars.

Wereldwijde reisdienst

Een prettig idee voor als u een zakenreis maakt: bij een calamiteit kunt u rekenen op onze hulp en ondersteuning. Medisch transport, bezoek uit Nederland (wanneer u langer in een ziekenhuis moet verblijven) of hulp van een tolk.

* Bekijk Algemene Voorwaarden

Klantenservice

Wij weten wat bedrijven beweegt en staan altijd voor u klaar. Om vragen te beantwoorden en u te helpen bij een probleem. Daarom hebben wij speciaal voor bedrijven de Business Card Servicedesk ingericht. U krijgt altijd direct een medewerker aan de lijn die niet alleen kennis van zaken heeft, maar ook de bevoegdheid heeft om alle zaken direct op te lossen.

Andere voordelen van Mastercard Business

Wereldwijd betaalgemak

Wereldwijd betaalgemak

Met een zakelijke Mastercard betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een zakenreis boeken, online advertenties inkopen bij Google of de rekening van een hotel betalen, met een creditcard van Mastercard is het zo gedaan.

Veilig betalen

Veilig (online) betalen

Zakelijke aankopen doen met een Mastercard is volkomen veilig dankzij de internet- en aflevergaranties en de 24/7 fraudepreventie van ICS.

Altijd inzicht

Altijd inzicht

Met de online service Mijn ICS Business en de ICS Business App kunt u altijd en overal uw transacties en rekeningoverzichten raadplegen. Daarmee houdt u de bedrijfsbestedingen goed in zicht en kunt u ook tijdens uw zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren.