wait

Veilig (online) betalen

Betalen met een zakelijke creditcard van Mastercard is extra veilig door de 24/7 fraudepreventie van ICS. Maar ook de gratis garanties op uw creditcard geven u nog meer zekerheid. En met Mastercard SecureCode kunt u uw online aankopen met een extra wachtwoord beveiligen.

Direct aanvragen

De voordelen veilig betalen

Internetgarantie*

Veilig online winkelen begint met onze Internetgarantie. U bent beschermd tegen fraude op internet. U hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen met uw zakelijke creditcard die u niet gedaan heeft. U krijgt uw geld terug, als blijkt dat er fraude is gepleegd met uw zakelijke Mastercard. Het blijft natuurlijk verstandig uw creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.

*Bekijk de Algemene Voorwaarden

Aflevergarantie*

Koopt u met uw zakelijke Mastercard iets via internet en het komt niet aan, dan zoekt ICS dit voor u uit. Uw geld wordt alvast teruggestort op uw Card. Dat maakt online winkelen een stuk prettiger.

*Bekijk de Algemene Voorwaarden

3D Secure

Wij doen er alles aan om betalingen zo gemakkelijk en veilig mogelijk te laten verlopen. 3D Secure (voor Mastercard bekend als Mastercard SecureCode) is een extra beveiligingsmaatregel voor betalingen via internet, in de vorm van het invoeren van een persoonlijk wachtwoord en een sms-code. U kunt uw 3D Secure wachtwoord aanmaken tijdens uw online betaling.

24/7 Fraudepreventie

Verdachte transacties worden direct gesignaleerd. ICS houdt dag en nacht de betalingen bij die met de zakelijke creditcard(s) gedaan worden. Als wij serieuze vermoedens hebben dat een betaling verdacht is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met de Card-houder om dit te verifiëren.

Vervangende Card bij verlies of diefstal

Als u tijdens uw zakenreis in het buitenland uw Mastercard Business kwijtraakt, kunt u gebruikmaken van de Mastercard Global Service. Deze service maakt het mogelijk om binnen 48 uur een vervangende zakelijke creditcard of contant geld (Emergency Card of Emergency Cash) te ontvangen. Zo kunt u uw zakenreis gewoon voortzetten. Voor het gebruik van deze service worden wel extra kosten in rekening gebracht.

De CVC-code

De Card Verification Code (CVC) is een veiligheidscode (laatste drie cijfers) die op de achterkant van uw Mastercard staat, naast de handtekeningstrip. De CVC code heet ook wel veiligheidscode en vermindert het risico op fraude bij telefonische en online transacties.

Andere voordelen van een zakelijke Mastercard

Wereldwijd betaalgemak

Wereldwijd betaalgemak

Met een zakelijke Mastercard betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een zakenreis boeken, online advertenties inkopen bij Google of de rekening van een hotel betalen, met een creditcard van Mastercard is het zo gedaan.

Verzekeringen en diensten

Verzekeringen en diensten

De bijkomende verzekeringen en diensten laten u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Vrijwel alle verzekeringen en hulpdiensten zijn kosteloos voor u beschikbaar. Zo zijn vrijwel alle aankopen verzekerd en biedt ICS u aanvullende verzekeringen en reisdiensten in geval van calamiteiten.

Altijd inzicht

Altijd inzicht

Met de online service Mijn ICS Business en de ICS Business App kunt u altijd en overal uw transacties en rekeningoverzichten raadplegen. Daarmee houdt u de bedrijfsbestedingen goed in zicht en kunt u ook tijdens uw zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren.