wait

Voordelen van de Mastercard Business en Mastercard Corporate

Meer dan alleen zakelijke betalingen verrichten met een zakelijke Mastercard

Wereldwijd betaalgemak

Wereldwijd betaalgemak

Met een zakelijke Mastercard betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een zakenreis boeken, online advertenties inkopen bij Google of de rekening van een hotel betalen, met een creditcard van Mastercard is het zo gedaan.

Betalen met Apple Pay

Nu beschikbaar: Apple Pay

Apple Pay is ook beschikbaar voor uw zakelijke creditcard! Betaal nu nóg makkelijker zonder creditcard op zak. U heeft alleen een Apple-toestel nodig. Voeg uw zakelijke creditcard toe aan uw Apple Wallet in de ICS Business app. Zo gebruikt u in een handomdraai uw iPhone of Apple Watch om te betalen.

Altijd inzicht

Altijd inzicht

Met de online service Mijn ICS Business en de ICS Business App kunt u altijd en overal uw transacties en rekeningoverzichten raadplegen. Daarmee houdt u de bedrijfsbestedingen goed in zicht en kunt u ook tijdens uw zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren.

Verzekeringen en diensten

Verzekeringen en diensten

De bijkomende verzekeringen en diensten laten u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Vrijwel alle verzekeringen en hulpdiensten zijn kosteloos voor u beschikbaar. Zo zijn vrijwel alle aankopen verzekerd en biedt ICS u aanvullende verzekeringen en reisdiensten in geval van calamiteiten.

Veilig betalen

Veilig (online) betalen

Zakelijke aankopen doen met een Mastercard is volkomen veilig dankzij de internet- en aflevergaranties en de 24/7 fraudepreventie van ICS.

Bedrijfswensen doorvoeren

Bedrijfswensen doorvoeren

Tijdens uw aanvraag, maar ook in een later stadium kunt u het gebruik van uw zakelijke Mastercard afstemmen op uw bedrijfswensen. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf wanneer de maandelijkse rekening wordt opgemaakt.

Extra voordelen van de Mastercard Corporate

Het antwoord op specifieke behoeften op gebied van financiële rapportages en regelgeving

Vereenvoudiging declaratieproces

Vereenvoudiging declaratieproces

Werken met de Mastercard Corporate maakt het mogelijk uw declaratieproces verder te vereenvoudigen en efficiënter te maken. Via een online programma en eventueel een uitgestelde betaling wordt het voor medewerkers prettiger om te declareren.

Controle en inzicht

Controle en inzicht

De Mastercard Corporate biedt uitgebreide mogelijkheden om controle te houden over de uitgaven van medewerkers. Middels analyses, rapportages en een koppeling met uw boekhoudpakket houdt u deze controle en verkrijgt u diepgaand inzicht in de bedrijfsuitgaven.

Extra controle op transacties

Extra controle op transacties

Uw bedrijf werkt met bepaalde interne regelgeving op het gebied van financiële zaken. Door het kunnen uitsluiten en omleiden van transacties sluit het gebruik van een zakelijke Card binnen uw bedrijf hier goed op aan.