wait

Vereenvoudiging declaratieproces

Werken met de Mastercard Corporate maakt het mogelijk uw declaratieproces verder te vereenvoudigen en efficiënter te maken. Via een online programma en eventueel een uitgestelde betaling wordt het voor medewerkers prettiger om te declareren.

Direct aanvragen

Digitaal declareren

Een bijkomende dienst bij de Mastercard Corporate is het online programma Smart Data. Via deze tool kunnen medewerkers, managers en de financiële afdeling efficiënt declaraties afhandelen. Zelfs medewerkers zonder Card kunnen hun declaraties hierin opvoeren. Medewerkers maken de declaraties zelf compleet en sturen deze ter goedkeuring naar hun manager. Deze kan de uitgaven goedkeuren en daarmee de declaraties doorzetten naar de financiële afdeling.
U kunt de complete bedrijfshiërarchie, kostenplaatsen, projectnummers en andere gebruikelijke financiële indelingen toevoegen en bewerken zodat het declaratieproces via Smart Data naadloos aansluit bij uw boekhouding.

Mobiel declareren

Indien het bedrijf Smart Data gebruikt kunnen Card-houders iedere transactie direct omzetten in een declaratie door er via een mobiele web applicatie een foto van de bon en eventueel aanvullende informatie aan toe te voegen.

Uitgestelde betaling

Bij afname van meer dan 25 Cards is het mogelijk om de maandelijkse betaling aan ICS met 15 of 30 dagen uit te stellen zodat de Card-houder langer de tijd heeft om de declaratie aan het bedrijf te voldoen. Voor meer informatie en de tarieven die hierbij van toepassing zijn neemt u contact op met een accountmanager van ICS.

Andere voordelen van een zakelijke Mastercard

Wereldwijd betaalgemak

Wereldwijd betaalgemak

Met een zakelijke Mastercard betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een zakenreis boeken, online advertenties inkopen bij Google of de rekening van een hotel betalen, met een creditcard van Mastercard is het zo gedaan.

Verzekeringen en diensten

Verzekeringen en diensten

De bijkomende verzekeringen en diensten laten u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Vrijwel alle verzekeringen en hulpdiensten zijn kosteloos voor u beschikbaar. Zo zijn vrijwel alle aankopen verzekerd en biedt ICS u aanvullende verzekeringen en reisdiensten in geval van calamiteiten.

Altijd inzicht

Altijd inzicht

Met de online service Mijn ICS Business en de ICS Business App kunt u altijd en overal uw transacties en rekeningoverzichten raadplegen. Daarmee houdt u de bedrijfsbestedingen goed in zicht en kunt u ook tijdens uw zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren.