wait

Extra controle op transacties

Uw bedrijf werkt met bepaalde interne regelgeving op het gebied van financiële zaken. Door het kunnen uitsluiten en omleiden van transacties sluit het gebruik van een zakelijke Card binnen uw bedrijf hier goed op aan.

Direct aanvragen

Transacties uitsluiten

In sommige gevallen is het handig om bepaalde type transacties uit te sluiten van gebruik door de Card-houder. Bijvoorbeeld wanneer u als bedrijf het beleid heeft dat er geen betalingen met contant geld worden gedaan. In dat geval is het mogelijk om contant geldopnamen uit te sluiten op de Cards voor uw bedrijf.

Transacties omleiden

Wanneer het bedrijf ervoor heeft gekozen om de betaling door de medewerker aan ICS terug te betalen is het mogelijk om transacties van een bepaald type alsnog door het bedrijf te laten betalen. Dit heeft als doel dat de medewerker alleen declaraties indient die noodzakelijk zijn of om ervoor te zorgen dat de limiet van de medewerker niet te zwaar belast wordt. Bijvoorbeeld in het geval dat de medewerker veel zakelijke vluchten heeft.

Andere voordelen van een zakelijke Mastercard

Wereldwijd betaalgemak

Wereldwijd betaalgemak

Met een zakelijke Mastercard betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een zakenreis boeken, online advertenties inkopen bij Google of de rekening van een hotel betalen, met een creditcard van Mastercard is het zo gedaan.

Verzekeringen en diensten

Verzekeringen en diensten

De bijkomende verzekeringen en diensten laten u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Vrijwel alle verzekeringen en hulpdiensten zijn kosteloos voor u beschikbaar. Zo zijn vrijwel alle aankopen verzekerd en biedt ICS u aanvullende verzekeringen en reisdiensten in geval van calamiteiten.

Altijd inzicht

Altijd inzicht

Met de online service Mijn ICS Business en de ICS Business App kunt u altijd en overal uw transacties en rekeningoverzichten raadplegen. Daarmee houdt u de bedrijfsbestedingen goed in zicht en kunt u ook tijdens uw zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren.