wait

Veelgestelde vragen over de Zakelijke Mastercards

Veiligheid en fraude

Is betalen met een zakelijke Mastercard veilig?

Verdachte transacties worden direct gesignaleerd. ICS houdt dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard gedaan worden. Als wij serieuze vermoedens hebben dat een betaling verdacht is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om dit te verifiëren.

Hoe herken ik een valse e-mail?

Soms kunt u valse e-mails vrij snel herkennen. Het bericht is niet persoonlijk aan u gericht en het taalgebruik laat te wensen over. Maar soms ziet het (meestal dringende) verzoek er "echt" uit. Men stelt bijvoorbeeld dat u slachtoffer bent geworden van oplichting of dat uw creditcard geblokkeerd wordt als u niet snel reageert. Vertrouwt u een e-mail niet? Stuur deze dan door naar valse-email@icscards.nl en verwijder het bericht vervolgens direct. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging vanaf dit e-mailadres zodra uw e-mail ontvangen is. Heeft u vragen over valse e-mails? Neem dan contact op met de Business Card Servicedesk op telefoonnummer +31 (0)20 - 6 600 988.

Wat doet ICS aan fraudepreventie?

ICS houdt dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard gedaan worden. Als wij serieuze vermoedens hebben dat een betaling verdacht is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om dit te controleren.

Kunt u uw vraag niet vinden?

Neemt u dan contact op met de ICS Servicedesk: +31 (0) 20 – 6 600 988 Bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

Meer informatie over ICS