wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Veelgestelde vragen over de Zakelijke Mastercards

Internet

Is online betalen met een zakelijke Mastercard veilig?

Ja. Veilig online winkelen, begint met onze Internetgarantie. Als blijkt dat er fraude is gepleegd met uw creditcard, krijgt u uw geld terug. Als iemand anders de gegevens van uw creditcard misbruikt, loopt u dus geen enkel risico. Het blijft wel verstandig uw creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.

Hoe werkt de gratis internetgarantie?

Veilig online winkelen, begint met onze Internetgarantie. Als blijkt dat er fraude is gepleegd met uw creditcard, krijgt u uw geld terug. Als iemand anders de gegevens van uw creditcard misbruikt, loopt u dus geen enkel risico. Het blijft wel verstandig uw creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.

Wat is CVC?

De Card Validation Code (CVC) is de 3-cijferige code die op de achterkant van uw creditcard staat, naast de handtekeningstrip. Deze veiligheidscode vermindert het risico op fraude bij transacties per postorder, telefoon of internet.

Wat is Mastercard SecureCode?

Mastercard SecureCode is een wachtwoord dat extra beveiliging biedt als u via internet aankopen doet. Zo kunt u onbezorgd aankopen doen, uw vakanties boeken of abonnementen op diensten afsluiten. Voor Mastercard SecureCode kunt u via www.veiligonlinebetalen.nl direct een wachtwoord kiezen. Ook kan tijdens een online betaling, bij een aangesloten webwinkel, in een paar eenvoudige stappen de Mastercard SecureCode aangevraagd worden.

Kunt u uw vraag niet vinden?

Neemt u dan contact op met de ICS Servicedesk: +31 (0) 20 – 6 600 988 De Servicedesk is 24/7 geopend om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie over ICS