wait

Veelgestelde vragen over de Zakelijke Mastercards

Internet

Is online betalen met een zakelijke Mastercard veilig?

Ja. Veilig online winkelen, begint met onze Internetgarantie. Als blijkt dat er fraude is gepleegd met uw creditcard, krijgt u uw geld terug. Als iemand anders de gegevens van uw creditcard misbruikt, loopt u dus geen enkel risico. Het blijft wel verstandig uw creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.

Hoe werkt de gratis internetgarantie?

Veilig online winkelen, begint met onze Internetgarantie. Als blijkt dat er fraude is gepleegd met uw creditcard, krijgt u uw geld terug. Als iemand anders de gegevens van uw creditcard misbruikt, loopt u dus geen enkel risico. Het blijft wel verstandig uw creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.

Wat is CVC?

De Card Validation Code (CVC) is de 3-cijferige code die op de achterkant van uw creditcard staat, naast de handtekeningstrip. Deze veiligheidscode vermindert het risico op fraude bij transacties per postorder, telefoon of internet.

Wat is 3D Secure?

3D Secure (voor Mastercard bekend als Mastercard ID Check ) is een extra beveiligingsmaatregel voor betalingen via internet, in de vorm van het invoeren een persoonlijk wachtwoord en een sms-code. U kunt uw 3D Secure wachtwoord aanmaken tijdens uw online betaling. Bent u uw wachtwoord vergeten? Ook deze kunt u wijzigen tijdens de online betaling.

Kunt u uw vraag niet vinden?

Neemt u dan contact op met de ICS Servicedesk: +31 (0) 20 – 6 600 988 Bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

Meer informatie over ICS