wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

De Mastercard Business:
De Card waar meer in zit.

  • Direct online inzicht in alle uitgaven van uw medewerkers
  • Makkelijk transacties exporteren naar uw administratie
  • Verbeter uw cashflow en declaratieproces

1e jaar
gratis en
€ 25,-
cadeau

Nu € 25,- cadeautegoed op uw Card

Probeer nu de Mastercard Business het eerste jaar gratis. Op elke Card krijgt u € 25,- cadeau voor uw eerste bedrijfsuitgaven met deze Card.

Altijd en overal weten wat uw uitgaven zijn

Uw medewerkers doen regelmatig zakelijke uitgaven. De een meer dan de ander. Als ondernemer wilt u het overzicht houden over deze uitgaven. Dan is de Mastercard Business ideaal, want inzicht is een van de vele voordelen van deze creditcard. Bovendien profiteren uw medewerkers van extra betaalgemak. Bij restaurants, hotels en allerlei diensten.

Realtime overzicht in alle uitgaven

Bij de Mastercard Business hoort ook het gebruik van de online portal: Mijn ICS Business. De ultieme tool voor overzicht in alle uitgaven. Real-time. Per medewerker. Zo kunt u bijvoorbeeld direct inspelen op onvoorziene situaties. Een prettig gevoel voor u én uw medewerkers!

Verbeter uw cashflow en declaratieproces

De Mastercard Business geeft uw medewerkers extra betaalgemak, maar geeft u als ondernemer ook extra gemak. In uw administratie. Zo kiest u zelf de dag waarop u de rekening ontvangt. Ook hoeft u uw medewerkers geen gedeclareerde kosten terug te betalen. Zo kunt u zonder extra kosten uw cashflow verbeteren. Dat werkt prettiger voor iedereen.

Kenmerken van de Mastercard Business

 

Eerste jaar gratis
daarna €35,- per Card

 

Geschikt voor
iedere bankrekening

 

Maandelijks op te
zeggen

 

24/7
bescherming

De voordelen van een Mastercard Business

Wereldwijd betaalgemak

Wereldwijd betaalgemak

Met een zakelijke Mastercard betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een zakenreis boeken, online advertenties inkopen bij Google of de rekening van een hotel betalen, met een creditcard van Mastercard is het zo gedaan.

Bedrijfswensen doorvoeren

Bedrijfswensen doorvoeren

Tijdens uw aanvraag, maar ook in een later stadium kunt u het gebruik van uw zakelijke Mastercard afstemmen op uw bedrijfswensen. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf wanneer de maandelijkse rekening wordt opgemaakt.

Altijd inzicht

Altijd inzicht

Met de online service Mijn ICS Business kunt u altijd en overal uw transacties en rekeningoverzichten raadplegen. Daarmee houdt u de bedrijfsbestedingen goed in zicht en kunt u ook tijdens uw zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren.

Wilt u meer weten over deze actie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op